Turen til dyrelægen

Turen til dyrelægen

Posted by on Jan 22, 2017 in Dyretips, Hele molevitten!, Mine katte og hunde | 0 comments

Hej alle derude! I denne uge skulle jeg til dyrlægen med min stakkels kat Kant, som havde brækket poten. Den havde jagtet en mus og havde sprunget ud fra et plateau under loftet i min gamle stald. Kant er en gammel kat, og havde vist undervurderet dens alder så dens stakkels mis kom galt af sted.

 

Jeg skyndte mig selvfølgelig at køre det stakkels kræ til dyrlægen og jeg sad i venteværelset og holdt ham spandt han. Det kunne nok ikke være så slemt. Nu har han så fået gips på, og ligger derhjemme på sofaen og slapper af. Engang imellem prøver han at gå en tur, men glemmer at han har poten i gips, og derfor må jeg gang på gang samle ham op fra gulvet hvor han ligger og kigger på mig et irriteret blik i øjnene.

 

Her forleden dag havde jeg Benst og Enga på besøg og de lagde mærke til den stakkels mis der lå med gips på ovre i sofaen. Både Benst og Enga synes at det var rigtig synd for den lille mis og håbede at den snart kom sig.

 

Tre uger senere

 

Hej alle igen, jeg har lavet det her blogoplæg i to dele, så her kommer anden. Jeg har i dag været med Kant til dyrlægen for at få taget gipsen af. Lægen sagde at benet var helet fint og Kant så ud til at være rigtig glad for igen at kunne spankulere rundt. Katte er helt igennem arrogante og det er hvad der gør dem så underholdende, og da vi kom hjem skyndte Kant sig at springe væk – ud på nye eventyr.

 

Lidt senere stod jeg og lavede aftensmad og pludselig hører jeg et ”mjav” nede fra mine fødder. Jeg kigger ned og ser Kant, og på gulvet foran ham har han lagt en død mus. Jeg bliver selvfølgelig lidt forskrækket, men det er jo bare en mus, så jeg genvinder hurtigt fatningen.

 

Jeg kigger på Kant og Kant kigger tilbage på mig. Han mjaver igen. Det må være en slags gave tænker jeg. For at jeg har taget mig af ham mens han havde poten i gips. Hah! Det lader til at katte, i hvert fald ikke kant, ikke er så arrogante alligevel.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *